Tájékoztatjuk, hogy az NHKV Zrt. azon hulladékgazdálkodási közszolgáltatási számlák, számlaegyenlegek és hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjak behajtásának ügyintézést végzi, amelyek a 2016. április 1. – 2023. június 30. közötti hulladékgazdálkodási közszolgáltatásra vonatkozó szolgáltatási és elszámolási időszakokra vonatkoznak.


Aktuális egyenleg

A 2016. április 1. – 2023. június 30. közötti hulladékgazdálkodási közszolgáltatásra vonatkozó szolgáltatási és elszámolási időszakokra vonatkozóan aktuális egyenlegéről az ugyfelszolgalat@nhkv.hu e-mail címen, illetve a számlán szereplő ügyfélszolgálati elérhetőségeken, az ügyféladatok pontos megadásával (vevő (fizető) azonosító szám, felhasználó neve, felhasználási hely címe) kérhet tájékoztatást.

Befizetések rendezése

Amennyiben befizetésével összefüggésben problémája (téves utalás), vagy egyéb kérdése (túlfizetés rendezése) merül fel, úgy kérjük, az ügyintézés gyorsítása érdekében az ugyfelszolgalat@nhkv.hu e-mail címre küldje meg bejelentését, és csatolja a befizetéseket igazoló dokumentumokat.

Fizetési módok, és annak változtatása

Tájékoztatjuk, hogy a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjról szóló számláit az alábbi fizetési módokon egyenlítheti ki:

  1. Postai számlabefizetési megbízás („fehér” csekk)
  1. Banki átutalás: Kérjük, átutaláskor a közlemény rovatban szíveskedjen megadni az Ön számláján feltüntetett számla sorszámát és egyedi vevő (fizető) azonosítószámát, melyet a számlák 3. oldalán, a bal felső sarokban talál. Kérjük továbbá, hogy fokozottan figyeljen a szolgáltatói bankszámlaszámra, amelyet a legfrissebb számlája első oldalán, a bal felső sarokban talál.
  1. Közszolgáltatóhoz rendelt banki számlaszámra (MKB Bank) történő készpénzes befizetés: Az NHKV Zrt. Közszolgáltatóhoz rendelt bankszámlaszámát a számla 1. oldalán, a bal felső sarokban találja. Kérjük, a megjegyzés rovatban szerepeltesse a számla sorszámát és a vevő (fizető) azonosító számát.


Pótcsekk igény

Pótcsekk igényét kérjük, az ugyfelszolgalat@nhkv.hu e-mail címre szíveskedjen megküldeni, vagy szíveskedjen felkeresni közszolgáltatója ügyfélszolgálatát, amelynek elérhetőségeit számlája első oldalán találja.

Kérjük, hogy a megfelelő beazonosításhoz szíveskedjen megadni a felhasználó nevét és a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási számla sorszámát, továbbá a vevő (fizető) azonosító számát és felhasználási hely címét.


Külföldről történő utalás lehetősége és feltételei

A hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díj külföldről történő átutalása esetén a következő kódot szíveskedjen feltüntetni:

Swift (BIC) kód: MKKB HU HB

IBAN kód: HUXX – kérjük, válassza ki a közszolgáltatóhoz rendelt IBAN kódot, melyet megtalál a következő elérhetőségen: https://nhkv.hu/bankszamlaszamokegyediazonositok/,

Bankszámlaszám: kérjük, válassza ki az Ön közszolgáltatójához rendelt bankszámlaszámot, melyet megtalál a következő elérhetőségen:

https://nhkv.hu/bankszamlaszamokegyediazonositok/,

Közlemény rovat: kérjük, a közlemény rovatban szíveskedjen megadni a számlán feltüntetett számlasorszámot és a számla 3. oldalának bal felső sarkában található vevő (fizető) azonosító számát.