nhkv_regisztracio
április 11, 2016 Egyéb

Elindult a Közszolgáltatói és Önkormányzati regisztráció az NHKV Zrt. honlapján. A regisztrációs felületek a Partnerek menüpont alatt érhetőek el. Kérjük, olvassa el az alábbi tájékoztatást a sikeres regisztráció elvégzéséhez!

A regisztráció menetéről

Önkormányzati regisztráció:

Az Önkormányzat kiválasztása után nyilatkozni kell arról a Nyilatkozat az önkormányzati adatokról mezőben, hogy az adatok helyesek-e.

  • Ha az adatok nem helyesek, kérjük, javítsa a téves adatot!
  • Amennyiben az adatok helyesek, a meghatalmazott személy adatainak megadása szükséges.

Az Önkormányzati megbízás feltöltése alatt, azon személy Meghatalmazását kell feltölteni, akit az Önkormányzat meghatalmaz arra, hogy az NHKV Zrt. részére adatszolgáltatást elvégezze. Annak a személynek az aláírási címpéldányát kell feltölteni, aki a Maghatalmazást aláírta.

A dokumentumok feltöltése után lehet a regisztrációt véglegesíteni.

Az Önkormányzatok részéről több személy regisztrációja is lehetséges. Több személy regisztrálása esetén személyenként szükséges a regisztrációs folyamat megismétlése, valamint a regisztrálni kívánt személy érvényes Meghatalmazásának feltöltése.

Közszolgáltatói regisztráció:

A Közszolgáltató kiválasztása után nyilatkozni kell arról a Nyilatkozat a közszolgáltatói adatokról mezőben, hogy az adatok helyesek-e, illetve ha nem szerepel a listában a közszolgáltató, akkor itt lehet új regisztrációt kezdeményezni.

  • Ha az adatok nem helyesek, kérjük, javítsa a téves adatot!
  • Amennyiben az adatok helyesek, a meghatalmazott személy adatainak megadása szükséges.

A Közszolgáltatói megbízás feltöltése alatt, azon személy Meghatalmazását kell feltölteni, akit a Közszolgáltató meghatalmaz, hogy az NHKV Zrt. részére az adatszolgáltatást elvégezze.

Annak a személynek az aláírási címpéldányát kell feltölteni, aki a Maghatalmazást aláírta.

Az Közszolgáltatók részéről több személy regisztrációja is lehetséges. Több személy regisztrálása esetén személyenként szükséges a regisztrációs folyamat megismétlése, valamint a regisztrálni kívánt személy érvényes Meghatalmazásának feltöltése.

Telefonszám megadása kötelező.

A fájlokat PDF formátumban kell feltölteni, maximális méret: 5 MB.

Sikeres regisztráció után a kétkulcsos azonosítás második lépése következik. Az NHKV ellenőrzi a beküldött dokumentum integritását és valódiságát, majd ezt követően értesíti a regisztráció során megnevezett, megbízott személyt.

Regisztrációval kapcsolatos elérhetőségek:

Telefon: +36703990520; +36703990521
E-mail: ugyfelszolgalat@nhkv.hu