bejegyzes_bianco
január 5, 2024 Egyéb, Főoldal, Hírek

Tisztelt Ügyfeleink és Partnereink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az NHKV Zrt. eddigi székhelyéről elköltözött, új címe: 1117 Budapest, Október huszonharmadika utca 18. Ezzel együtt az NHKV Zrt. központi személyes ügyfélszolgálata is elköltözött a 1036 Budapest, Lajos utca 103. címről a 1117 Budapest, Október huszonharmadika utca 18. szám alá.

A költözés miatt központi ügyfélszolgálatunkon 2024. január 8. napjáig (hétfő) a személyes ügyfélfogadás szünetel. 2024. január 9. napjától (kedd) ismételten várjuk ügyfeleinket a megszokott nyitvatartással új ügyfélszolgálati helyszínünkön, vagyis a 1117 Budapest, Október huszonharmadika utca 18. címen. Személyes ügyfélszolgálatunk új bejáratának megközelítése az Október huszonharmadika utca és a Budafoki út sarkánál lehetséges.

Fentiek mellett tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. január 9. napjától kezdődően központi ügyfélszolgálatunkon kizárólag bankkártyás fizetésre lesz lehetőség.

Kérjük, hogy esetleges kérdéseikkel továbbra is forduljanak bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, melynek elérhetőségeiről a https://nhkv.hu/kapcsolat/menüpontban olvashatnak további információkat.

Megértésüket és közreműködésüket ezúton is köszönjük!

NHKV Zrt.