FIZESSE HULLADÉKSZÁMLÁJÁT ONLINE

2021. június 1-je fontos mérföldkő a vállalatunk életében, hiszen e naptól ügyfeleinknek lehetőségük van hulladékszámlájukat elektronikusan igényelni és online fizetni a Díjnet oldalán keresztül.

Az elektronikus számlafizetés előnyei:

● a szolgáltatás igénylése és használata ingyenes,
● kényelmesebb és biztonságosabb megoldást jelent a papíralapú számlákkal szemben,
● a számlák a Díjnet rendszerén keresztül bármikor megtekinthetők és letölthetők,
● a Díjneten fizetett számlák átláthatóak, könnyen követhetőek,
● a számlákat rögtön be lehet fizetni bankkártyával, okostelefonnal vagy egyedi átutalás útján, akár internetbankon keresztül is,
● óvjuk a környezetet, hiszen az elektronikus hulladékszámla nem termel hulladékot.

Elektronikus számla

Az elektronikus számla adattartalmát tekintve megegyezik a papír alapú számlával, így az 100%-ban kiváltja azt. Nem kell kinyomtatni, postázni, Önnek nem kell tárolnia, hiszen a Díjnet rendszerében egyszerűen visszakereshetőek és megtekinthetőek a számlák.

Elektronikus fizetés

A Díjneten keresztül többféle módon történhet az elektronikus fizetés, amit a Díjnet ügyfelei ingyenesen vehetnek igénybe.

Kiválaszthatja az Önnek legkényelmesebb fizetési módot:
● csoportos beszedési megbízással*,
● bankkártyás fizetéssel (VPOS),
● közvetlen internetbanki fizetéssel (CIB Bank Zrt., és Erste Bank Hungary Zrt. ügyfelei esetén),
● mobiltelefonos fizetéssel,
● egyedi banki utalással*.

*Kérjük csoportos beszedés és utalás esetén vegye figyelembe, hogy annak költségeit az Ön számlavezető bankjának számlacsomag kondíciói határozzák meg. Az ügyfél a számlavezető fiókjánál adhatja meg a felhatalmazást csoportos beszedési megbízásra.

Díjnet regisztráció

Ahhoz, hogy hulladékszámláját elektronikusan tudja rendezni, a Díjnet rendszerét kell használnia. Amennyiben még nem rendelkezik saját Díjnet fiókkal, néhány egyszerű lépéssel regisztrálhat:
1. Látogasson el a https://www.dijnet.hu/ weboldalra és kattintson a Csatlakozz gombra
2. Adja meg adatait (felhasználónév, e-mail cím, jelszó) és fogadja el a felhasználási feltételeket
3. Adja meg személyes adatait (név, cím, telefonszám) és aktiválja fiókját

Ezt követően már csak hozzá kell adnia személyes fiókjához az NHKV Zrt-t.

NHKV regisztráció

A saját Díjnet fiókjában hozzá kell adnia a szolgáltatók listájából az NHKV Zrt.-t. Ez az úgynevezett számlakibocsátói regisztráció. Kérjük, a regisztrációhoz készítsen elő egy 6 hónapnál nem régebbi számlát és kövesse az alábbi lépéseket:
1. Lépjen be saját Díjnet fiókjába (Belépés gombra kattintva adja meg felhasználónevét és jelszavát),
2. Bal oldalon válassza ki a “Számlakibocsátók” gombot, a megjelenő listából válassza ki az NHKV Zrt.-t és nyomjon a “Regisztrálok” gombra,
3. Kérjük adja meg vevő (fizető) azonosító számát, amelyet a rezsicsökkentett számla esetén a 3. oldal bal felső részén talál, rezsicsökkentés nélküli számla esetén az 1. oldal jobb felső részén talál,
4. Ezután adja meg a számla sorszámát (Rezsicsökkentett számla esetén a 3. oldal jobb felső részén található, rezsicsökkentés nélküli számla esetén az 1. oldal jobb részén található),
5. Majd nyomjon a Tovább gombra és erősítse meg a regisztrációt.

Ezt követően már csak elektronikusan kapja meg hulladékszámláját, amelyet az Ön által választott módon tud elektronikusan rendezni.

Köszönjük, hogy csatlakozott az elektronikus számlafizetők lelkes táborához! Mostantól az Ön hulladékdíja sem termel hulladékot!
ESZAMLA_0